2012. június 29.

„Befektetőbarát Település „ elismerést vehetett át Paks

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) indította azt a Befektetőbarát Településekért Programot, amely ez év márciusától 4 hónapig tartott, és amelynek célja az volt, hogy a programban részt vevő települések a lehető legjobban megismerjék és betekintést kapjanak az új gazdasági körülmények között jelentkező befektetői igényekről, gondolkodásról, és így felkészültebben fogadhasák a befektetőket.

A programban a Paksi Ipari Park Kft. képviselte Paks városát. A 4 modulból álló képzés során a résztvevők feltérképezték saját településük adottságait, befektetés-ösztönzési ismereteket kaptak, megismerkedtek a befektetői településmarketing lényeges elemeivel és kommunikációs tréningen vettek részt. A program befejeztével a Paksi Ipari Park is áttekintette, és aktualizálta befektetés ösztönző stratégiáját. A programot teljesítő települések, így Paks városa is befektetés-ösztönző kommunikációjukban használhatják a „Befektetőbarát Település” címet, annak logóját.
A kurzust sikeresen befejező településekkel továbbra is kapcsolatot ápol a HITA, segítséget nyújt a településeknek és befektetőknek a sikeres letelepítésekhez.Adobe PDF file, kB
2012. június 29.


2012. július 17.

Befektetőbarát Település Paks